Fiets mee en ontdek de bollenvelden rondom Keukenhof! Tijdens deze tour bezoeken we de mooie bollenvelden in de Bollenstreek met een lokale gids. Onderweg leer je over de bollenteelt en bollencultuur en over de historie van dit unieke stukje Nederland. We maken een aantal stops, waar je in de gelegenheid bent om foto’s te maken van de mooie velden. Om deze tour persoonlijk te houden, is de groep niet groter dan 10 personen.

Tourzprijs 45 euro

Niveau:

Tijdsduur:

3 uur

Afstand:

13 km

Meer informatie over deze Tourz:

We verzamelen voor deze tour bij de fietsverhuur bij de hoofdingang van de Keukenhof. Je hoeft hier niet in de rij voor een fiets, deze zijn al opgehaald door de gids. Tijdens de rit wordt er informatie gegeven over de bollenteelt, de historie en het culturele erfgoed wat deze streek zo bijzonder maakt. We bezoeken de Tulip Experience Amsterdam waar je tussen een miljoen verschillende tulpen mooie foto's kan maken. Hier is ook een expositie over de tulpenteelt vroeger en nu én mag je je eigen bos tulpen plukken. Zo heb je een leuke herinnering aan je bezoek aan de Bollenstreek.
We eindigen deze tour weer bij de fietsverhuur. Combineer deze fietstour met een bezoek aan de Keukenhof voor een compleet dagje uit in de Bollenstreek!

 

Inbegrepen:

  • Lokale gids, tweetalig (Engels en Nederlandstalige).
  • Fiets met versnellingen
  • Een stroopwafel onderweg
  • Flesje water.
  • Entree Tulip Experience Amsterdam.
  • Pluk je eigen bos tulpen!

Deze tourz wordt exclusief aangeboden via:

Fietshelm
Fietsslot
Gids
Huurfiets
7T6A2170-1
Keukenhof2023-3
7T6A2189
Keukenhof2023-4